[Södertälje/Stockholm-Liljeholmen] Onsite-tekniker till vårt kontor

Nov 29, 2018 2:01:35 PM

Är du intresserad av att ge bra service samtidigt som du har goda kunskaper inom teknik och moderna digitala lösningar? Vi erbjuder ett varierande arbete på ett spännande företag i expansion med hög flexibilitet och söker nu Onsite-tekniker för kundnära uppdrag.

Om rollen
Som onsite-tekniker har du en varierande vardag. Du planerar själv din arbetsdag i överenskommelse med kund inför uppdragen. Uppdragen kan vara allt från användarsupport och felsökning av moderna digitala lösningar till installation, drift och underhåll av nätverk och lokal infrastruktur på plats hos kund.

Mellan uppdragen finns det möjlighet att lära sig/arbeta med mer kvalificerade uppdrag från kontoret. Dessa uppdrag kan handla om konfiguration/ändring eller ny installation i Microsoft miljö från kontoret.

Du kommer även att ingå i etableringsprojekt med tydliga uppdrag inom ramen för ditt ansvarsområde.

För att trivas i rollen tror vi att du har:
  • Tidigare erfarenhet av något serviceyrke där du haft kundkontakt
  • Arbetat som supporttekniker 1–3 år i Microsoft miljö
  • Brinnande intresse för teknik och problemlösning
  • Körkort

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av konfiguration/installation/felsökning av nätverksprodukter
  • Drift och underhåll av Windows servrar
  • Certifieringar inom områden ovan – inget krav
Om oss
Vi arbetar för att utveckla våra kunders verksamheter med hjälp av IT, det gör vi genom långsiktiga relationer med våra kunder, bra service och med ledande lösningar inom området IT-infrastruktur och molntjänster. Office IT-Partnerkedjan finns på cirka 30 orter i landet och erbjuder IT-tjänster med huvudfokus på små och medelstora företag. På vårt kontor i Stockholm/Liljeholmen och Södertälje kommer du får vara en del av ett snabbt växande team på idag 50 personer.

Välkommen med din ansökan till arbete.sthlmsodertalje@officeitpartner.se
skriv ”Ansökan onsite-tekniker” i ämnesraden och glöm inte att ange vilket kontor/ort du helst vill arbeta på/utgå ifrån.

Sista ansökningsdatum är den 17:e december, men då vi gör löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.
Jonas Norberg

Kontaktperson Jonas Norberg