Paula Ahlander blir ny VD på Office IT-Partner Jönköping och Tranås

May 15, 2018 8:40:18 AM

Paula AhlanderPaula Ahlander tillträder nu som ny VD på Office IT-Partner i Jönköping och Tranås. Hon har senast haft rollen som regionchef på IT-konsultbolaget iStone i Jönköping och har en bakgrund inom strategi- affärs- och organisationsutveckling. Paula efterträder Tommy Henriksson, som efter många år som ledare för Office IT-Partner i Jönköping nu går i pension.

- Det känns väldigt bra att lämna över stafettpinnen till Paula och jag är övertygad om att hon är helt rätt person att leda företagets fortsatta utveckling, säger Tommy Henriksson.

- Med den bakgrund jag har är det ett jättespännande steg att ta. Office IT-Partner i Jönköping/Tranås växer, och en av utmaningarna jag kommer att ta mig an är en fortsatt växande personalskara och att hitta rätt kompetens till vår organisation. Jag är målinriktad och kommer att arbeta för att skapa förtroende hos medarbetarna med en gemensam målbild om vart vi är på väg, säger Paula.

Den tillträdande VD:n finns redan på plats på kontoret i Jönköping tillsammans med Tommy Henriksson fram till slutet av maj.

- Vi är ett växande bolag i som fortsatt kommer att ha stort fokus på tillväxt och kvalitet för att på bästa sätt kunna stötta våra kunder på sin digitala resa och ge rätt verktyg för dem för att kunna optimera sin affär och nå sina verksamhetsmål, avslutar Paula.

Kontaktuppgifter:

Paula Ahlander
Telefon: 036-440 07 02
E-post: paula.ahlander@officeitpartner.se

Tommy Henriksson
Telefon: 036-440 07 01
E-post: tommy.henriksson@officeitpartner.se

Mer om Office IT-Partner i Jönköping.

Paula Ahlander

Kontaktperson Paula Ahlander

Paula är VD på Office IT-Partner i Jönköping och Tranås.