[Södertälje/Stockholm-Liljeholmen] Affärsutvecklare/säljare

Apr 3, 2018 5:11:25 PM

Office IT-Partner i Liljeholmen & Södertälje söker affärsutvecklare inom IT.

Arbetsbeskrivning
Som säljare/affärsutvecklare arbetar du med befintliga och potentiella kunders ledning/ledningsgrupper. Processerna och dialogerna med våra kunder är kvalificerade och relativt långa från start till mål. Ditt uppdrag är att förstå kundens verksamhet och kartlägga hur nuvarande IT-miljö ser ut samt arbeta fram den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för att skapa värde för vår kund. Vi har ett välpaketerat erbjudande med bra offert- och teknikstöd så din uppgift är att utveckla affären. Arbetet gör du med stöd av dina kollegor inom projektledning samt med våra systemspecialister.

Du jobbar mest ute hos kund och kundbesök görs ofta tillsammans med kollegorna ditt team. Du arbetar mot dina personliga mål som är en viktig del i företagets gemensamma målsättning.

Du rapporterar till COO och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor i olika frågeställningar samt deltar i gemensamma sälj- och avstämningsmöten.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad försäljning och har vana av att ha professionella dialoger med ledningen hos olika företag. För att lyckas i arbetet krävs att du har ett inre driv och en affärsmässighet på högsta nivå. A och O i rollen är att skapa förtroende hos kunderna, detta lyckas du med genom att vara lyhörd, ihärdig och professionell. Som affärsutvecklare är det viktigt att du är proaktiv, energisk och kommunikativ. Du har viljan och drivet att lyckas vilket kommer att synas i det resultat du levererar.

Om oss
Office IT-Partners medarbetare står för engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens. Vår mission är att hjälpa kunderna till än IT som utvecklar, istället för en IT som behövs. Vår ledstjärna är att skap värde för våra kunder varje dag. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi kunder att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva tjänster i molnet. Kundens lönsamhet och konkurrenskraft står alltid i fokus.

Office IT-Partner är tillsammans drygt 400 medarbetare och vi finns på cirka 30 orter i Sverige. På vårt kontor i Stockholm/Liljeholmen och Södertälje kommer du får vara en del av ett målinriktat och snabbt växande team på idag 35 personer.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) till jonas.norberg@officeitpartner.se, skriv ”Affärsutvecklare/säljare” i ämnesraden. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta
Jonas Norberg, jonas.norberg@officeitpartner.se telefon 073-342 44 30, alternativt Joakim Ribb, joakim.ribb@officeitpartner.se, telefon 073-532 67 64.

Sista ansökningsdatum är den 1 mars, men då vi gör löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.
Jonas Norberg

Kontaktperson Jonas Norberg