[Skellefteå] Kundansvarig säljare

Nov 9, 2018 3:04:38 PM

Om du vill arbeta i en växande organisation och i en spännande bransch har du kommit rätt. Hos Office IT-partner Skellefteå är tempot högt, teamkänslan stark och utmaningarna stora. Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs!

Är du säljare och tycker om att göra affärer ute hos kund? Har du dessutom ett tekniskt intresse? Då kan detta vara tjänsten för dig! I denna rekrytering samarbetar vi med Ghost Competence, och all kontakt ska ske genom dem.

Om Office IT-Partner

Office IT-Partner är en av de ledande aktörerna inom digitalisering i Sverige. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT.

Office IT-Partner Skellefteå är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation. Vi är idag 16 anställda och är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare.

Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Dina arbetsuppgifter

Ditt huvudfokus kommer vara att utveckla nya och befintliga kunder i deras digitaliseringsresa.

I rollen som säljare kommer du att driva hela affärsprocessen från prospektering, kundbesök, behovsanalys, offert, förhandling till avslut. Du kommer arbeta med att underhålla och skapa merförsäljning på våra befintliga kunder samt bearbeta nya kunder. En stor del av arbetet sker ute på fältet hos kund.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har några års säljerfarenhet och besitter förmågan att etablera långvariga relationer som bygger på förtroende. Du har ett stort intresse för att göra affärer och har såväl social kompetens som ekonomisk förståelse. Du är van att vårda kundrelationer och duktig på att öppna nya dörrar. Ett kontaktnät bland våra potentiella kunder är meriterande. Vi ser att du har grundläggande tekniska kunskaper och intresse för vårt produktsortiment. Erfarenhet inom branschen är meriterande men inget krav.

Som person är du noggrann och har ett metodisk och strukturerat arbetssätt. Vidare förutsätter vi att du är lyhörd, målinriktad och orädd för förändringar samt villig och intresserad av att utvecklas. För att lyckas i din roll som säljare krävs det att du gillar att spendera tid ute hos kund.

Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare med sex månaders provanställning
ORT: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2018-11-25
KONTAKT: Ellen Berg

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten här.  Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ellen Berg, ellen@ghostcompetence.se

Peder Gustavsson

Kontaktperson Peder Gustavsson