[Skellefteå] Säljare med erfarenhet av tjänsteförsäljning

Jun 25, 2018 11:54:02 AM

Office IT-Partner Skellefteå söker en säljare som vill vara en del i vårt framgångsrika team

Din roll:
Ditt huvudfokus kommer vara att utveckla nya och befintliga kunder i deras digitaliseringsresa.
I rollen som säljare kommer du att driva hela affärsprocessen från prospektering, kundbesök, behovsanalys, offert, förhandling till avslut. Du kommer arbeta med att underhålla och skapa merförsäljning på våra befintliga kunder samt bearbeta nya kunder.

Dina egenskaper: Vi söker dig som besitter förmågan att etablera långvariga relationer som bygger på förtroende. Du brinner för försäljning och har såväl social kompetens som ekonomisk förståelse. Du är van att vårda kundrelationer och duktig på att öppna nya dörrar. Ett kontaktnät bland våra potentiella kunder är meriterande. Du har lägst gymnasieutbildning samt grundläggande IT-kompetens.

Du är noggrann, metodisk och strukturerad med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. En stor del av arbetet sker ute på fältet, vilket kräver att du har körkort och tillgång till egen bil. Erfarenhet inom branschen är meriterande men inget krav. Vi förutsätter att du är lyhörd, målinriktad, orädd för förändringar samt villig och intresserad av att utvecklas.

Vårt erbjudande: Om du vill arbeta i en växande organisation och i en spännande bransch har du kommit rätt. Här är tempot högt, teamkänslan stark och utmaningarna stora. Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling, fast lön och provision.

Om oss:
Office IT-Partner är en av de ledande aktörerna inom digitalisering i Sverige.
Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT.

Office IT-Partner Skellefteå är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation. Vi är idag 16 anställda och är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare.

Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.
Läs mer på www.officeitpartner.se

Tjänsten är en heltid tillsvidare. Skicka din ansökan tillsammans med CV till peder.gustavsson@officeitpartner.se

Frågor om tjänsten besvaras av Peder Gustavsson, telefon 0910-711 404. Vi undanber kontakt av rekryteringsbolag i denna rekrytering.

Peder Gustavsson

Kontaktperson Peder Gustavsson