[Skövde] Nu söker vi en IT-säljare

Jan 14, 2019 1:22:43 PM

Är du ambitiös och vill jobba på ett företag som lyfter sina anställda för att göra allt för lyckas med sin roll? Då har vi jobbet för dig.

Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Vi har bland annat gemensamma möten och aktiviteter som bidrar till en trevlig arbetsplats. Det är högt i tak och vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. Du kommer få möjlighet till personlig utveckling och ett rikt nätverk.

Nu söker vi en ny kollega till vår försäljningsavdelning.
I rollen som säljare så ingår du i ett team på 4 medarbetare. Du ansvarar för dina egna kunder men har också hjälp av och samarbetar med övriga säljkollegor och konsulter. Din uppgift är att stötta och vägleda kunderna i sin digitaliseringsresa med hjälp av våra IT-lösningar.

Din profil
För att passa i rollen som säljare så är du handlingskraftig, utåtriktad och engagerad. Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas. Då mycket tid är ute hos kund så ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta men även att du klarar av självständigt arbete. Erfarenhet från företagsförsäljning och att leda projekt är meriterande.
  • Du som söker har eftergymnasial utbildning inom IT och/eller ekonomi, antingen från högskolan eller annan utbildning och gärna några års erfarenhet av liknande uppgifter.
  • Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • B-körkort är ett krav.

Om oss
Office IT-Partner är en av de ledande aktörerna inom digitalisering i Sverige. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT. Office IT-Partner Skaraborg är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation.

Vi är idag 13 anställda och är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare. Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Läs mer om Office IT-Partner i Skövde här >>

Skicka din ansökan till torbjorn.hallden@officeitpartner.se. Vid ev. frågor kontakta Torbjörn Halldén, telefon 0500-44 46 31.  

Placeringsort: Skövde

Torbjörn Hallden

Kontaktperson Torbjörn Hallden