[Växjö] IT-Drifttekniker Växjö

May 8, 2018 12:21:40 PM

Vill du vara med i vårt lag! Vi består just nu av 64 medarbetare i Växjö och Ljungby, och vi måste bli fler. Under begreppet Funktions-IT levererar vi IT tjänster till små/medelstora företag och offentlig verksamhet över hela landet. Hos oss får de hjälp med allt från Arbetsplatser till Servermiljöer med 24/7 support och applikationsutveckling/utbildning.

Vi söker nu fler IT-Drifttekniker till vårt kontor i Växjö

Arbetet som drifttekniker innefattar drift, underhåll, projektutföranden och planering i vår hostingplattform och i våra kunders IT-system. Arbetet innebar mycket kundkontakt samt schemalagd bemanning i vår 2nd line support och beredskap.

Vi söker dig som brinner för ditt jobb, har minst 1 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska. Du har självklart goda kunskaper inom Microsoftmiljö samt områden listade nedan.

  • Windows Server 2008, 2012, 2016
  • VMware
  • Citrix/Terminalserver
  • Microsoft SQL

Vi som arbetar på Office IT-Partner håller ett högt tempo, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas. Därför söker vi dig med driv, som gillar att arbeta i grupp och som har framåtanda. Vi värdesätter flexibilitet, hög serviceanda och att du brinner för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Du är lösningsinriktad, effektiv och strukturerad.

Vi växer men det är viktigt för oss att bibehålla den familjära känslan vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och vi gör många saker tillsammans även utanför arbetstid.

Ansökan och kontakt
Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta Karin Lantz 0470-77 99 66, karin.lantz@officeitpartner.se

Karin Lantz

Kontaktperson Karin Lantz