Vi stödjer satsning på läxhjälp för ungdomar

Feb 15, 2019 3:38:56 PM

Efter sportlovet startar Sunlight hotels satsning på läxhjälp för ungdomar. På onsdagseftermiddagar kommer de att hålla öppet för elever som vill ha stöd av lärare i sina hemuppgifter. Office IT-Partner bidrar i satsningen genom att skänka datorer och skrivare som kan användas av eleverna när de är på plats hos Sunlight.

IMG_0007Johanna Svanberg, Sunlight Hotel, och Tobias Anander, Office IT-Partner.

”Vi är glada att kunna bidra i ett projekt som stöttar ungdomar i samhället samtidigt som vi sparar på miljöresurser. Datorerna som vi skänker är begagnade datorer som använts av våra kunder och returnerats efter avtalstidens utgång. De är fortfarande i bra skick och fullt funktionsdugliga, men har inget värde på marknaden. Därför ser vi hellre att de används igen istället för att skrotas.” Säger Tobias Anander, kundansvarig på Office IT-Partner.  

Långsiktig lönsamhet och hållbarhet hos Office IT-Partner

Hela vår verksamhet bygger på att vara en långsiktig partner för våra kunder. Då måste vi ha ett långsiktigt lönsamt erbjudande för våra kunder som hjälper dem att vara mer effektiva och kunna minska sina kostnader för IT som inte fungerar. Det har vi i och med våra tjänster FunktionsIT (Arbetsplats, Mötesrum, Drift och Print).  

Office IT-Partner återtar årligen ett stort antal begagnade datorer från våra kunder, varav en stor del kan återanvändas och placeras hos en ny användare. De flesta IT-produkter som vi omhändertar är tre till fyra år gamla. Men det går att förlänga livslängden på dessa datorer istället för att skrota dem.  

Läs även: Läxhjälpen får stöd av Office IT-Partner

Topics: Nyhet

Hanna Lindberg

Kontaktperson Hanna Lindberg

Hanna arbetar med marknad och kommunikation på Office IT-Partner med fokus på digitalisering, produktivitet och nöjda medarbetare.