Office IT-Partner Ronneby

Office IT-Partner Sydost verkar inom Blekinge och Kalmar. Vi utgår från våra 2 kontor som är placerade i Ronneby samt i Kalmar. Idag är vi 11 medarbetare och söker ständigt efter nya som passar in i gänget.

Vi ingår i den rikstäckande kedjan Office IT-Partner och tillsammans täcker vi en 30 tal orter över hela landet. 

Kontakt

 
 
 
 
 

Om oss

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. 

[fa icon="cog"]

FunktionsIT

Hyr din IT som funktion. Ett bekymmerslöst och kostnadseffektivt sätt att hantera er IT-miljö.

Läs mer
[fa icon="tasks"]

Produktivitet

Jobba mer effektivt och maximera nyttan med era digitala verktyg. Vi har både de tekniska lösningarna och metoderna för att öka kunskapen i er verksamhet.

Läs mer
[fa icon="cloud"]

IT-drift & kommunikation

Säker och redundant IT-drift i molnet, i datacenter eller egna servrar. Vi ser till att ni har rätt lösningar för infrastruktur.

Läs mer
[fa icon="laptop"]

Arbetsplats

Arbetsplatsutrustning som datorer och plattor. Hyr er utrustning på månadsbasis och dra nytta av fördelarna i ett FunktionsIT-avtal.

Läs mer
[fa icon="print"]

Utskrifter & dokumenthantering

Minska kostnaderna för era utskrifter och få skräddarsydda printlösningar efter de behov som finns i verksamheten.

Läs mer
[fa icon="comments"]

Mötesrum

Mötesrum som inkluderar både hårdvara och funktion.

Läs mer

Om oss

Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi våra kunder att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. 

Följ vår blogg

Office IT-Partner, Zetup och Dicom går ihop

 

Ny utmanare i IT-sektorn bildas av FSN Capital V i partnerskap med Office IT-Partner, Zetup och Dicom. FSN Capital V (“FSN Capital”) har...

Läs artikeln

5 konkreta tips för effektivare medarbetare med Office 365

Det finns många fördelar gällande produktiviteten i Office 365 och jag ska ge fem tips på saker som visar på att produktiviteten för den...

Läs artikeln

Tips: Så hanterar du dina dokument och dokumenthantering

Dokumenthantering är ett ord som ofta används i IT-världen, men vad menas egentligen med det. Att sätta in dokument i pärmar? Jag ska här...

Läs artikeln

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss i Ronneby? Lämna ditt meddelande i formuläret så hör vi av oss till dig.