Office IT-Partner Sälen

FunktionsIT är en paketering av våra affärsområden IT, Dokumenthantering samt mötesrum med tillhörande produkter, tjänster och driftlösningar. Vi anpassar lösningarna efter dina behov och vi kan utveckla din verksamhet och processer oavsett om det gäller i en expansionsfas eller om ni har besparingskrav.

Vår samlade kompetens hjälper dig igenom hela processen från ide till förstudie och genomförande, så att du får tillgång till rätt IT-stöd för din verksamhet. För det är just så som vi ser på IT att den skall stödja dina affärsmål och processer och utveckla din verksamhet att bli ännu effektivare och lönsammare. FunktionsIT helt enkelt.

Låt oss ta ett möte där vi får presentera vad vi kan göra för dig och där vi får ta del av dina mål och utvecklingsplaner, så att vi tillsammans kan ta fram en plan för dina IT-investeringar.

Kontakt

Office IT-Partner Sälen
Långmorv. 17, 780 67 Sälen
Tel: 0280-719 99
 
Office IT-Partner Falun 
Norra Järnvägsgatan 25, 791 35 Falun 
Tel: 023-78 88 00 

Office IT-Partner Malung
Thorolfsvägen 1, 782 30 Malung
Tel: 0280-719 99
 

 

 

Vi som jobbar här

Våra medarbetare har lång erfarenhet och certifierad specialistkompetens inom våra tjänsteområden, FunktionsIT, Konsulttjänster och Systemutveckling.

Vill du jobba hos oss? Skicka gärna in en spontanansökan.

Våra tjänster

Öka lönsamheten med hjälp av våra kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift.
[fa icon="cog"]

FunktionsIT

Läs mer
[fa icon="tasks"]

Produktivitet

Läs mer
[fa icon="cloud"]

IT-drift & Kommunikation

Läs mer
[fa icon="laptop"]

Arbetsplats

Läs mer
[fa icon="code"]

Systemutveckling

Läs mer
[fa icon="comments"]

Mötesrum

Läs mer
[fa icon="print"]

Utskrifter & Dokumenthantering

Läs mer
[fa icon="home"]

Utbildning

Läs mer

Vi kan hjälpa er bli mer lönsamma

Är ni intresserade av att få ett bättre fungerande bolag med högre avkastning, så ska ni inte tveka att höra av er. Jag och mina medarbetare kommer gärna och lyssnar på hur er vision och målbild ser ut och vilka utmaningar ni står inför, för att på så vis förstå hur vi kan bidra till er utveckling.

Populära inlägg

Office IT-Partner, Zetup och Dicom går ihop

 

Ny utmanare i IT-sektorn bildas av FSN Capital V i partnerskap med Office IT-Partner, Zetup och Dicom. FSN Capital V (“FSN Capital”) har...

Läs artikeln

Så kommer du igång med digitala anteckningar i OneNote

Jag har bestämt mig. Jag har alla möjligheter till att arbeta bättre digitalt eftersom jag jobbar på ett IT-företag som ger mig rätt...

Läs artikeln

5 konkreta tips för effektivare medarbetare med Office 365

Det finns många fördelar gällande produktiviteten i Office 365 och jag ska ge fem tips på saker som visar på att produktiviteten för den...

Läs artikeln

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss i Sälen? Lämna ditt meddelande i formuläret så hör vi av oss till dig.