Office IT-Partner Skellefteå

Office IT-Partner Skellefteå hjälper sina kunder att fokusera på kärnverksamheten med en fungerande it-plattform. 

Våra kunder är små och medelstora företag samt kommuner och landsting. Hos många av våra kunder arbetar vi som en extern IT-avdelning där vi tar ansvar för kundens totala IT-behov medan vi hos andra företag arbetar med konsultuppdrag i mer traditionell bemärkelse. Vår ambition är att alltid leverera IT-lösningar och funktioner med en tydlig kundnytta som stödjer och utvecklar våra kunders affärsprocesser.

Med oss som samarbetspartner har ni en aktör som finns med i alla faser i ett företags IT-behov, behovsanalys, design, införande och drift. Välkommen som kund!

Kontakt

Office IT-Partner Skellefteå
Skeppargatan 19, 931 32 Skellefteå
Tel:0910-711 400
 

 

Helpdesk

Tel: 0910-711 406
E-post: helpdesk.skelleftea@officeitpartner.se

Vi som jobbar här

Våra medarbetare på kontoret i Skellefteå har lång erfarenhet och certifierad specialistkompetens inom våra tjänsteområden.

Vill du jobba hos oss? Skicka gärna in en spontanansökan.

Våra tjänster

Öka lönsamheten med hjälp av våra kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift.
[fa icon="cog"]

FunktionsIT

Läs mer
[fa icon="tasks"]

Produktivitet

Läs mer
[fa icon="cloud"]

IT-Drift & Kommunikation

Läs mer
[fa icon="laptop"]

Arbetsplats

Läs mer
[fa icon="print"]

Utskrifter & Dokumenthantering

Läs mer
[fa icon="comments"]

Mötesrum

Läs mer

Om oss

Vår verksamhet bygger på att etablera långvariga relationer baserat på förtroende. Vi tror på att finnas nära våra kunder och på så sätt skapa en förståelse för varje kunds unika förutsättningar. Detta gör att vi kan skräddarsy lösningar med tydlig kundnytta för såväl mindre som större företag.

Följ vår blogg

Så kommer du igång med digitala anteckningar i OneNote

Jag har bestämt mig. Jag har alla möjligheter till att arbeta bättre digitalt eftersom jag jobbar på ett IT-företag som ger mig rätt...

Läs artikeln

Office IT-Partner, Zetup och Dicom går ihop

 

Ny utmanare i IT-sektorn bildas av FSN Capital V i partnerskap med Office IT-Partner, Zetup och Dicom. FSN Capital V (“FSN Capital”) har...

Läs artikeln

5 konkreta tips för effektivare medarbetare med Office 365

Det finns många fördelar gällande produktiviteten i Office 365 och jag ska ge fem tips på saker som visar på att produktiviteten för den...

Läs artikeln

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss i Skellefteå? Lämna ditt meddelande i formuläret så hör vi av oss till dig.