Office IT-Partner Södertälje

Det är du som bygger och gör vårt varumärke starkt. Styrkan baseras på det vi gör för dig, den affärsnytta vi levererar och inte på det vi tillverkar eller säljer. Av det skälet måste alla våra dryga 40-talet medarbetare ha en välutvecklad förmåga att lösa våra åtaganden, att sätta sig in i ditt behov och konstruera effektiva lösningar.

Vi vill vara ett företag som tänker långsiktigt och hållbart, mindre miljöpåverkan, friskare medarbetare och nöjdare kunder! Den idén visar sig tilltala fler och fler kunder och vi har en årlig tillväxt på mer än 25% över de tre senaste åren.

Idag är vi dryga 40 talet medarbetare och vi behöver bli fler. Följ oss gärna på LinkedIn!

Kontakt

Office IT-Partner Södertälje
Morabergsvägen 33B
152 42 Södertälje
Tel: 08-517 844 00 Fax:08-554 246 69

 

Servicedesk

Tel:08-400 257 01 

 

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, cibo molestie sea te. Sea ut libris audire vituperatoribus, vitae ancillae ex quo. Illum menandri theophrastus mel an, ridens possit vix cu. Ne nibh summo semper mei, sonet altera ei cum. Case sonet honestatis ad pri, et qui mazim simul dicunt, splendide repudiandae his ex. Adhuc signiferumque ea per, nec te erant neglegentur.

Våra tjänster

Öka lönsamheten med hjälp av våra kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift.
[fa icon="laptop"]

FunktionsIT

Läs mer
[fa icon="home"]

Produktivitet

Läs mer
[fa icon="home"]

IT-Drift & Kommunikation

Läs mer
[fa icon="home"]

Arbetsplats

Läs mer
[fa icon="home"]

Systemutveckling

Läs mer
[fa icon="home"]

Mötesrum

Läs mer
[fa icon="home"]

Utskrifter & Dokumenthantering

Läs mer

Bara de bästa får kalla sig Office IT-Partner

Av oss får du hjälp med det mesta inom IT, från kompletta analyser av företagets behov av IT stöd till köp av utrustning. Vi hjälper dig hålla ordning på hela IT infrastrukturen, med servicetjänster, finansiella lösningar, logistik och produkter. Det är du som avgör hur mycket IT-Partner du behöver. Office IT-Partners varumärke bygger på det vi gör, inte på något vi tillverkar eller säljer. Därför är det extra viktigt för oss att vara extremt duktiga på det vi gör.

Populära inlägg

Office IT-Partner, Zetup och Dicom går ihop

 

Ny utmanare i IT-sektorn bildas av FSN Capital V i partnerskap med Office IT-Partner, Zetup och Dicom. FSN Capital V (“FSN Capital”) har...

Läs artikeln

5 konkreta tips för effektivare medarbetare med Office 365

Det finns många fördelar gällande produktiviteten i Office 365 och jag ska ge fem tips på saker som visar på att produktiviteten för den...

Läs artikeln

Tips: Så hanterar du dina dokument och dokumenthantering

Dokumenthantering är ett ord som ofta används i IT-världen, men vad menas egentligen med det. Att sätta in dokument i pärmar? Jag ska här...

Läs artikeln

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss i Södertälje? Lämna ditt meddelande i formuläret så hör vi av oss till dig.

Kontakta oss Södertälje