Office IT-Partner Stockholm

Det är du som bygger och gör vårt varumärke starkt. Styrkan baseras på det vi gör för dig, den affärsnytta vi levererar och inte på det vi tillverkar eller säljer. Av det skälet måste alla våra dryga 40-talet medarbetare ha en välutvecklad förmåga att lösa våra åtaganden, att sätta sig in i ditt behov och konstruera effektiva lösningar.

Vi vill vara ett företag som tänker långsiktigt och hållbart, mindre miljöpåverkan, friskare medarbetare och nöjdare kunder! Den idén visar sig tilltala fler och fler kunder och vi har en årlig tillväxt på mer än 25% över de tre senaste åren.

Idag är vi dryga 40 talet medarbetare och vi behöver bli fler. Följ oss gärna på LinkedIn!

Kontakt

C
117 43 Stockholm
Tel: 08 517 844 00

 

Servicedesk

Tel: 08 517 844 00

 

Vi som jobbar här

Våra medarbetare på kontoret i Liljeholmen har lång erfarenhet och certifierad specialistkompetens inom våra tjänsteområden, Drift, FunktionsIT och konsulttjänster.

Vill du jobba hos oss? Skicka gärna in en spontanansökan.

Våra tjänster

Öka lönsamheten med hjälp av våra kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift.
[fa icon="laptop"]

FunktionsIT

Läs mer
[fa icon="home"]

Produktivitet

Läs mer
[fa icon="home"]

IT-Drift & Kommunikation

Läs mer
[fa icon="home"]

Arbetsplats

Läs mer
[fa icon="home"]

Systemutveckling

Läs mer
[fa icon="home"]

Mötesrum

Läs mer
[fa icon="home"]

Utskrifter & Dokumenthantering

Läs mer

Bara de bästa får kalla sig Office IT-Partner

Av oss får du hjälp med det mesta inom IT, från kompletta analyser av företagets behov av IT stöd till köp av utrustning. Vi hjälper dig hålla ordning på hela IT infrastrukturen, med servicetjänster, finansiella lösningar, logistik och produkter. Det är du som avgör hur mycket IT-Partner du behöver. Office IT-Partners varumärke bygger på det vi gör, inte på något vi tillverkar eller säljer. Därför är det extra viktigt för oss att vara extremt duktiga på det vi gör.

Våra senaste kundreferenser

Haninge Åkeri förbereder sig inför GDPR

Inför den nya dataskyddslagstiftningen som införs i maj 2018 måste svenska företag vara förberedda och ha ordning på sin hantering av...

Läs artikeln

Leda Snyggt vill ha flexibilitet och samarbetar med Office IT-Partner

Leda Snyggt AB växer i takt med att efterfrågan på deras tjänster ökar. I och med denna utvecklingsfas önskar de en IT-Partner som ser...

Läs artikeln

Washtecs digitala resa

Genom att göra sig av med all egen it vann Washtec såväl stabilitet som trygghet. Med it som tjänst kan de helt glömma tekniken samtidigt...

Läs artikeln

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss i Stockholm? Lämna ditt meddelande i formuläret så hör vi av oss till dig.

Kontakta oss Stockholm