Utbildning som stöttar er digitalisering

Vill ni gå mot en mer digital verksamhet men stöter på utmaningar i form av brist på kompetens eller svårigheter att få med sig medarbetarna? Med skräddarsydda användarutbildningar hittar vi lösningarna på dessa utmaningar. Genom att förstå kraften i effektiva arbetssätt och nöjda medarbetare har du kommit ett steg längre mot digital transformation.

Varför är utbildning viktigt?

Att investera i hårdvara är inte så svårt men att kunna använda den på rätt sätt kräver kunskap och utbildning. Med effektiva, skräddarsydda användarutbildningar får ni helt enkelt mer värde för era investeringar i hårdvara, applikationer och system. Ökad kunskap ger ökad produktiviteten, nöjdare medarbetare, minskad stress och större delaktighet. Ni kommer kunna jobbar smartare, öka er konkurrenkraft och bli framgångsrikare.

I slutänden kommer ni ha betydligt bättre förutsättningar att nå era verksamhetsmål, och det är precis vad allt handlar om för oss!

Vad kan vi erbjuda?

Office IT-Partner Utbildning erbjuder en mängd olika utbildningar inom flera områden såsom IT, ledarskap, säljträning, teambuildning och kommunikation. I alla utbildningar fokuserar vi på att träna medarbetare och skapa färdigheter hos enskilda individer, med syfte att höja prestationen och därmed företagets resultat. Våra lärare varierar sina uppdrag, det kan vara alltifrån traditionella lärarledda lektioner och individuell coachning till seminarier och konsultationer. Våra kunder finns idag inom de flesta områden så som privata näringslivet, kommuner, myndigheter, statliga verk, universitet och skolor.
Läs mer

Få ut hela kraften i Office 365

Office 365 är en molnbaserad tjänst som sammanför kraften i gamla Office-paketet med avancerad e-post, dokumentdelning, snabbmeddelanden, videokonferenser och sociala verktyg. Med tillgång till Office 365 från så gott som alla typer av enheter - från datorer till smartphones och surfplattor - tar du lätt med dig allt du behöver, oavsett var ditt arbete för dig. Vi är experter på användarutbildningar i Office 365, kontakta oss så berättar vi gärna mer!
Läs mer

Senaste blogginläggen om Office 365

Så samarbetar vi effektivt i Teams

Förändringarna i omvärlden går snabbt idag och för att lyckas hänga med i utvecklingen så ställs höga krav på effektivt samarbete i...

Läs artikeln

Effektivare företagsprocesser genom digitalisering

Digitalisering är ett uttryck som används flitigt idag. Men vad handlar det om att digitalisera? Skall vi se på det rent sakligt så handlar...

Läs artikeln

Office 365 - Vad ingår egentligen?

Det pratas mycket om Office 365 och många vet en hel del om det, men det är också ganska många som inte känner till så mycket om vad det...

Läs artikeln

Nyfiken på vad utbildning kan göra för ert företag?

Vill du få ut hela kraften i er digitala transformation? Satsa på effektiva användarutbildningar. Lämna dina kontaktuppgifter till höger så hör vi av oss till dig för en fortsatt dialog.