[fa icon="home"]

Jobba smartare

Verksamhetsutveckling, ökad produktivitet och utbildning, allt för att ni skall bli effektivare och nå era verksamhetsmål när digitaliseringen förändrar arbetsplatsen.

Läs mer
[fa icon="home"]

IT som tjänst

Paketerade lösningar där allt ingår till fast månadskostnad. Tryggt, säkert och flexibelt, vi kallar det FunktionsIT.

Läs mer

Jobba smartare

Allt handlar om att få ut hela kraften i er digitala transformation. Att hela tiden utveckla verksamheten, se till att medarbetarna har rätt verktyg och vet hur de skall användas. Då ökar ni er produktivitet, medarbetarna trivs, konkurrenskraften ökar och ni blir lönsammare.

Digitalisera er verksamhet

Vi hjälper er att arbeta mer effektivt med ny teknik och ser även till att ni får bättre effekt av era befintliga IT-lösningar.

Läs mer

Utbildning i digitala verktyg

Glöm inte bort människan bakom alla digitaliseringstrender. Teknik i all ära men om inte medarbetare vet vad de skall göra med tekniken får ni inte ut hela kraften.

Läs mer

Produktivitetskonsulter

Många av våra kunder arbetar i en Microsoftmiljö med Office 365. Våra produktivitetskonsulter ger er möjlighet att använda alla verktyg fullt ut.

Läs mer

Digitalisera er verksamhet

Genom att hitta nuläget och var ni befinner er idag, samt att göra en effektanalys av verksamheten och IT, kan vi identifiera vilka investeringar som ger högst avkastning för er. I analysen går vi igenom områden som t.ex. den enskildes produktivitet, företagets resekostnader, nöjda medarbetare, försäljningsstöd samt marknadskommunikation.
Gör en strategisk analys

Utbildning i digitala verktyg

Vill ni gå mot en mer digital verksamhet men stöter på utmaningar i form av brist på kompetens eller svårigheter att få med sig medarbetarna? Med skräddarsydda användarutbildningar hittar vi lösningarna på dessa utmaningar. Genom att förstå kraften i effektiva arbetssätt och nöjda medarbetare har du kommit ett steg längre mot digital transformation.

Produktivitetskonsulter

Produktivitet för oss på Office IT-Partner handlar om att på ett effektivt sätt kunna nyttja sin it-miljö för att uppnå verksamhetsmålen. Att kunna samarbeta med andra, antingen genom att jobba med samma dokument online, delta i konferenssamtal eller dela kalendrar och affärssystem är alla goda exempel på processer som kan bidra till ökad produktivitet och i förlängningen ökad lönsamhet.

IT som tjänst

Vi kallar det FunktionsIT. Med FunktionsIT får ert företag säkra och moderna lösningar, utan krångel och till fast månadskostnad. Allt paketerat som tjänst med noga utvalda tillverkare för att garantera bästa möjliga funktion och användarupplevelse. Enkelt, tryggt och flexibelt!

Komplett arbetsplats

Säkra och moderna arbetsplatser som funktion, tryggt, enkelt och flexibelt - vi kallar det FunktionsIT.

Läs mer

Drift och kommunikation

Säkra och skalbara lösningar för IT-infrastruktur som är anpassade efter verksamhetens behov.

Läs mer

Printlösningar

Trött på att inte veta vad det kostar? Med FunktionsIT print får du en säker och effektiv miljö som är lätt att budgetera.

Läs mer

Mötesrum

Trött på teknikstrul? Svårt att budgetera för kostnaderna? FunktionsIT mötesrum är lösningen!

Läs mer

Komplett arbetsplats

Med FunktionsIT arbetsplats får ert företag säkra och moderna arbetsplatser, utan krångel och till fast månadskostnad. Allt paketerat som tjänst med noga utvalda tillverkare för att garantera bästa möjliga funktion och användarupplevelse.

Exempel på produkter som vi erbjuder är bärbara datorer, stationära datorer, surfplattor, antivirus, Office 365, lagring, backup, övervakning och administration.

Drift och kommunikation

Vi tar hand om din IT-drift, med hög säkerhet till fast månadskostnad oavsett om ni väljer att placera era servrar i molnet, hos er eller i ett av våra lokala, säkerhetsklassade datacenter. Vi ser också till att ni fattar rätt strategiska beslut för er IT-drift så att ni kan släppa ansvaret och känna er trygga med att ni alltid har tillgång till er data, 24 timmar om dygnet.

Printlösningar

Med FunktionsIT print är det slut på onödiga och dyra utskrifter. Ert företag får en säker och modern printmiljö, utan krångel och till fast månadskostnad. Allt paketerat som tjänst med noga utvalda tillverkare för att garantera bästa möjliga funktion och användarupplevelse.

Mötesrum

Med FunktionsIT Mötesrum får ert företag effektiva mötesrum, utan krångel, till en fast månadskostnad. Vi jobbar med noga utvalda tillverkare för att säkerställa funktion, design och upplevelse vilket ger er de bästa förutsättningarna för ett effektivt mötesrum.

Fråga oss om våra tjänster

Intresserad av att veta mer om oss och våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.