Office IT-Partner Västerås

Vårt erbjudande innefattar såväl produkter som tjänster och kompletta lösningar. IT-infrastruktur, molntjänster, rådgivning, installationer, dokumentlösningar samt även service och underhåll, detta är ett urval av det vi sysslar med.

Hos många av våra kunder arbetar vi som en extern IT-avdelning där vi tar ansvar för kundens totala IT-behov. 
Hos andra kunder arbetar vi som kompetens och resursförstärkning i kundernas befintliga organisationer med erfarna konsulter från oss.

Krävs det specialistkompetens inom olika områden så har vi många experter hos våra kollegor inom Office IT-Partner kedjan.

Kontakt

Office IT-Partner Västerås
Klockartorpsgatan 16, 723 44 Västerås
Tel: 021-15 25 50
 
 
 
 
 

Kundsupport

Tel: 021-15 25 50
 
 
 
 
 
 

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. 

[fa icon="cog"]

FunktionsIT

Läs mer
[fa icon="tasks"]

Produktivitet

Läs mer
[fa icon="cloud"]

IT-drift & kommunikation

Läs mer
[fa icon="laptop"]

Arbetsplats

Läs mer
[fa icon="print"]

Utskrifter & dokumenthantering

Läs mer
[fa icon="comments"]

Mötesrum

Läs mer

Om oss

Vi digitaliserar Sverige! FunktionsIT växer hos oss och innefattar nu även mobiltelefoner och konferensrum. Detta under vår certifiering inom Informations- och data-säkerhet – ISO 27001. Vi tror framtiden innebär en ökad säkerhetsmedvetenhet inom IT-området kopplat med en affärsmodell där man betalar per månad för det man nyttjar inom IT-området. Vill du veta mer, kontakta mig så visar jag hur det fungerar och hänger ihop.

Populära inlägg

5 konkreta tips för effektivare medarbetare med Office 365

Det finns många fördelar gällande produktiviteten i Office 365 och jag ska ge fem tips på saker som visar på att produktiviteten för den...

Läs artikeln

Tips: Så hanterar du dina dokument och dokumenthantering

Dokumenthantering är ett ord som ofta används i IT-världen, men vad menas egentligen med det. Att sätta in dokument i pärmar? Jag ska här...

Läs artikeln

7 exempel på hur digitaliseringen har gjort världen mindre

Det handlar inte längre om att ha en digital strategi utan en strategi i en digital värld. Världen är nämligen inte längre bort än i din...

Läs artikeln

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss i Västerås? Lämna ditt meddelande i formuläret så hör vi av oss till dig.