Lyckas med er digitala transformation

Vill ni gå mot en mer digital verksamhet men stöter på utmaningar i form av brist på kompetens, omoderna tekniska lösningar eller svårigheter att få med sig medarbetarna? Med en effektanalys hittar vi lösningarna på dessa utmaningar. Genom att förstå infrastrukturens roll för bolagets affär och verksamhet har du kommit ett steg längre mot digital transformation.

Analysera er digitala potential

Gör en effektanalys av IT-miljön och få ner IT-budgeten utifrån nuvarande krav. Det sker genom att vi tittar på de investeringar som på kort och lång sikt ger bäst utfall för ekonomiska besparingar, högre intäkter och tid/effektivitet, samt hur vi kan få IT att leverera mer nytta kopplat till investeringen.

Hitta ert nuläge. Var befinner ni er idag? En analys av er IT och hur verksamheten arbetar idag.

Identifiera de investeringar i digital teknik och interna processer som ger högst avkastning för er.

Önskat läge. Vi tar gemensamt fram en plan för hur ni ska nå ert önskade läge med hjälp av digital teknik. Fokus ligger på bland annat den enskildes produktivitet, företagets kostnader, nöjda medarbetare, er säkerhet och försäljningsstöd.

Gör en strategisk analys

Effektivisera interna processer

När standardlösningar inte räcker till kan vi skräddarsy system som är anpassade till ditt företag och din verksamhet.

Skapa applikationer som underlättar, effektiviserar och gör verksamheten mer lönsam. Med hjälp av en stabil plattform och vår höga kompetens inom administrativa system som våra kunder använder kan vi ta fram appar för både externt och internt behov. De appar som vi utvecklar kommunicerar på ett säkert sätt med våra kunders interna system, vilket förenklar arbetet för många användare utan att ge avkall på säkerhet eller enkelhet.
Digitalisera med skräddarsydda lösningar

Maximera nyttan med era digitala verktyg

Många av våra kunder arbetar i en Microsoftmiljö med Office 365. Våra produktivitetskonsulter utbildar er i Office 365 och ger er möjlighet att använda era digitala verktyg fullt ut. 

Resultatet blir en effektivare organisation som är bekväma med digitala verktyg.

Kom igång med Office 365

Senaste blogginläggen

Vägen till lönsamma IT-investeringar

IT-investeringar eller en IT-budget har ibland en förmåga att ha en egen agenda. Har du som beslutsfattare sett tendenser till att IT...

Läs artikeln

Så skapar du en kravställning inför digitalisering

Jag kommer inte att rada upp argument för att ni ska satsa på digitalisering av er verksamhet, ligga i teknisk framkant för att vinna över...

Läs artikeln

5 faktorer som gör outsourcing av IT kostnadseffektiv

Outsourcing i IT-världen är ofta förknippat med besparingar och effektiviseringsmöjligheter. För att en outsourcad miljö ska kunna fungera...

Läs artikeln

Vill veta mer om verksamhetsutveckling med IT?

Vill du gå vidare med digitalisering av verksamheten och är intresserade av ett samarbete? Lämna dina kontaktuppgifter till höger så hör vi av oss till dig.